Find de bedste investeringsejendomme i Aarhus

Er du som ejendomsinvestor på jagt efter dit nye investeringseventyr? Så bør du vende blikket mode den østlige del af Jylland. Her finder du et område, som er centrum for en rivende udvikling når det gælder erhvervsmæssig vækst, nemlig Aarhus regionen.

 

Aarhus Kommune tæller omtrent 350.000 indbyggere, hvoraf størstedelen – godt 280.000 – er bosat i selve Aarhus, heraf små 12.000 i Aarhus Centrum (også kaldet Midtbyen). Dette gør Aarhus til Danmarks næststørste by når det gælder antallet af indbyggere. Og da Aarhus er en universitetsby, er befolkningen bredt sammensat rent geografisk.

 

I Aarhus finder du således både studerende og erhvervsaktive unge samt midaldrende, erhvervsaktive familier på alle uddannelsesniveauer. Aarhus har desuden en nærmest magisk tiltrækningskraft på iværksættervirksomheder og startups inden for snart sagt alle brancher og nicher, hvilket i høj grad skyldes byens bestræbelser på at tiltrække virksomheder og skabe de bedste vilkår for grundlag for et blomstrende erhvervsliv.

 

For dig som investor betyder dette, at Aarhus kan tilbyde et solidt og varieret kundegrundlag for dine erhvervslejemål. Derfor er erhvervsejendomme i Aarhus en rigtig god investering, som med sikkerhed vil kunne give dig et ganske lukrativt afkast.

  • Hvor skal jeg købe erhvervsejendomme i Aarhus?

Aarhus er en by med mange facetter. Foruden en idyllisk bymidte med en endog særdeles velbevaret middelalderby og masser af historisk charme, tæller Aarhus også store nybyggede områder med muligheder for køb af investeringsejendomme der enten er ganske nyopførte eller nyligt istandsatte.

  • Aarhus Ø – ungt, hipt og lækkert 

Du kan for eksempel tage et kig på Aarhus bydelen Aarhus Ø. Her finder du de nyste og mest moderne erhvervsejendomme, primært indrettet med kontorbaseret virksomhed for øje. Aarhus Ø er den yngste bydel i Aarhus, og der opføres til stadighed såvel boligkomplekser som kontordomiciler samt andre bygninger og faciliteter.

 

Med en investeringsejendom i Aarhus Ø kan du tilbyde dine lejere prima lokaler i form af selvstændige kontorsuiter eller kontorfællesskaber. Udsigten er aldeles upåklagelig, og selve lokalerne er tip top udrustet med et lækkert indeklima og moderne faciliteter. Du går, med andre ord, ikke galt i byen hvis du investerer i erhvervsejendomme i Aarhus Ø.

  • Aarhus C – perfekt til erhvervsdrivende

Leder du der imod efter erhvervslokaler, der kan indrettes til eksempelvis butik eller café, bør du gå efter centrum. Den centrale del af Aarhus, også kaldet Aarhus Midtby, er hjemstavn for et hav af spisesteder og lækre butikker. Det er nemlig her, det købeparate publikum findes.

Ønsker du således at tilbyde dine lejere de bedste muligheder for eksponering og der af følgende omsætning, kan du med stor fordel kigge efter investeringsejendomme i Aarhus C. Du vil hurtigt kunne leje dine lokaler ud – og det med sikkerhed til de helt rigtige lejere, som ønsker at drive forretning på længere sigt.

Udgivet i All.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *