Hvordan finder jeg de bedste butikslokaler i Aarhus?

Hvis du ønsker at åbne en detailforretning, eller gerne vil udvide din eksisterende virksomhed til også at omfatte en placering i Aarhus, handler det først og fremmest om at vælge den rette beliggenhed.

Der er masser af flotte og indbydende butikslokaler i Aarhus, som du kan leje for en ganske rimelig pris. Derfor er det blot et spørgsmål om at finde det helt rigtige sted i forhold til din målgruppe.

  1. De bedste lokationer for butik i Aarhus 

Aarhus er Danmarks næststørste by, og kan prale af såvel et velfungerende erhvervsliv som en smuk, historisk midtby. Med butikslokaler i Aarhus C vil du være sikker på at kunne nå ud til et bredt publikum bestående af såvel de herboende aarhusianere som af turister, som kommer tilrejsende fra nær og fjern.

I det følgende vil vi gennemgå de tre mest spændende områder når det handler om at drive butik i Aarhus. I disse områder kan du roligt kigge efter lokaler til dit næste forretningseventyr, og være sikker på at der kommer kunder i butikken.

1. Latinerkvarteret

Lige som det er tilfældet i København, er Latinerkvarteret den del af Aarhus Midtby som ligger i umiddelbar nærhed af byens universitet samt Domkirken. Her finder du et sandt overflødighedshorn af helt unikke gallerier og små, selvstændige butikker med brugskunst, designervarer og beklædning. Vælg Latinerkvarteret, hvis du gerne vil være en del af et lækkert og kreativt miljø!

2. Frederiksbjergkvarteret

Frederiksbjerg er et af de mest spændende nabolog i den indre del af Aarhus. Når du placerer din nye butik i Frederiksbjerg, vil du komme til at residere side om side med traditionelle værtshuse såvel som trendy caféer samt det tilbagevendende loppemarked på Ingerslev Boulevard. Og du vil være sikret en konstant tilstrømning af potentielle kunder.

3. Frederiksgade

Blandt de mest aktive handelsgader i Aarhus finder du Frederiksgade, som sammen med St. Clemens Stræde samt Store Torv og Lille Torv udgør Strøget i Aarhus. Når du lejer butikslokaler i Frederiksgade, kan du være sikker på såvel synlighed som nem tilgængelighed for de mange kunder, der hver eneste dag benytter denne gade. I Frederiksgade kommer du til at dele beliggenhed med mange større kædeforretninger såvel som mindre specialbutikker samt restauranter, caféer, barer og værtshuse.</li>

4. Aarhus Ø

Det yngste kvarter i Aarhus hedder Aarhus Ø, og udmærker sig ved moderne arkitektur, og byder tilrejsende fra vandsiden velkommen med de arkitektoniske vartegn Isbjerget og Glasperlen. Aarhus Ø ligger kun få minutters gang fra Midtbyen, og byder på mange spændende muligheder for såvel beboere som iværksættere, der slår sig ned i området.

Med en butik i Aarhus Ø vil du kunne nå såvel den yngre del af det ”indfødte” publikum som et hav af turister og andre, der kommer til bydelen for at nyde de mange spændende tilbud.

Udgivet i All.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *